Nem erőszak a disznótor, de mi lehetne jobb egy szombati eszem-iszom-dínom-dánomnál? Január 22-én hagyományos disznótorra kerül sor a Balatoni Kör és a MI A KŐ szervezésében. Lesz pálinka, forralt bor, és olyan gasztronómiai fogások, hogy mind a tíz ujjunkat megnyaljuk a végén.

Program:

Kezdés 7 órától: erősítő pálinka, pogácsa, miközben a böllér munkáját figyeljük.
Reggelinek resztelt máj és sült vér.
A sertés készül, közben forralt borozás, velő ecetes hagymával és pirítóssal. 

Ebéd 1 órától: orjaleves és pecsenye.
Mellé hurka, kolbász, szalonna és az elmaradhatatlan töpörtyű.

Vacsora 5 órától: toros káposzta, hurka, kolbász és miegymás.

Mindeközben a gasztronómia mesterei MI A KŐ EXTRÁVAL készülnek: 
Kistücsök-Balatonszemes: disznótoros gerslikásával, és a Baricska Csárda-Balatonfüred: töltött dagadó zalai tarlórépával.

Kötényt adunk, munkasapkát hozzatok magatokkal!
Szállásigényt kérjük előre jelezni!