A Dobosi-Stier Pincészet is részt vesz a 2016-os Borbarangolásban és március 5-én tartanak borvacsorát, melyre mindenkit szeretettel várnak. A négyfogásos vacsora mellé száraz és félédes boraikat kóstolhatjátok meg.

Menü:

  • Előétel: Asszonyálom pogácsa törkölypálinkával 
  • Leves: Tárkonyos szarvasraguleves, ahogy mi szeretjük
  • Főétel: Aszalt szilvás csirkemell rumos meggyszósszal és hercegnőburgonyával
  • Desszert: Nőnapi sütivarázs
Borsor:
  • Száraz Olasz rizling 2015
  • Száraz Nektár 2015
  • Félédes Olasz rizling 2012
  • Félédes Nektár 2015
  • Száraz Turán 2012
  • Száraz Szürkebarát 2015
  • Száraz Rosé 2015
Program: Élőzenés est játékkal