Augusztus 5-én, szombaton kerül sor a Hedon és a Chef Beach közös sziesztájára, a Dondolóra, amit a '60-as évek olasz zenéje, a sör és a strand ural. A séfekkel megszállt strandbüfé és a sörfőzde összefog, hogy összekössék a minőségi ételeket, a sört és a láblógatást Zamárdiban.
Menü
- Tanyasi gyöngytyúk húsleves
- Bolognai (6 órán át konfitált marhahússal, sziciliai recept alapján)
- Hamburgerek angus marhából, házi bucival és szósszal
- Túrós csusza 10 tojásos házi tésztából, tanyasi szalonna pörccel, grillezett paradicsommal és újhagymával
- Grill sajttál házi sajttal, friss kevert salátával és piritóssal
- Túrórudis és zserbós palacsinta
Csapolt Hedon-sörök
- Balatonvilágosi (Pilseni)
- Helmut (Búza)
- Charlie Firpo (APA)
- Johnny Firpo (Blond Ale)