A zalacsányi Zala Springs Golf Resort október 27-i, pénteki szezonnyitó borvacsoráján 19:00-tól a badacsonyörsi Folly Arborétum és Borászat borai mutatkoznak be a helyi ételeket felvonultató menü mellett.
A részvétel asztalfoglaláshoz kötött, amelyet legkésőbb 48 órával a rendezvény előtt lehet megtenni e-mailben vagy telefonon! A borítókép forrása a Folly Arborétum Facebook-oldala.
Menü
- Grissini füstös padlizsánkrémmel (pezsgő Folly-fenyőrügyszörppel)
- Hideg libamáj és bodzás lilahagymasaláta kacsazsírban pirított házi bagettel (Folly Kéknyelű 2016)
- Céklakrémleves kacsamell betéttel
- Grillezett garnéla és sütőtök rizottóval (Folly Rajnai Rizling)
- Vaddisznószűz mézes csicsókakrémmel és házi krokettel (Folly Cédrus 2016)
- Créme brulée karamellizált gesztenyével (Folly Muscat Ottonel 2016)