A badacsonyi Borbarangolás második állomása a Hotel Bonvino, ahol a Folly Borászat nedűi kerülnek terítékre a borvacsora mellett. A február 13-ai eseményen a Babos-Piller Jazz Duó gondoskodik a jó hangulatról.

Menü és borsor:

  • Aperitif: Budai Zöld 2014 (tartályos)
  • Kacsamáj mousse körte chattnyval, mogyorómorzsával
    Cédrus (olaszrizling-szürkebarát 2013 hordós)
  • Zöldborsókrémleves Frochettivel (gorgonzolás batyu)  
  • Vajon futtatott fogas érmék zöldsalátával, citrusos vinagrettel
    Olaszrizling-Szürkebarát-Muskat Ottonel 2014 (tartályos)
  • Színes borskéregben sült sertésszűzérmék rakott burgonyával, petrezselymes mártással
    Olaszrizling 2014 (hordós)
  • Almás morzsatorta vanília fagylalttal
    Buboréka kékfrankos rozé 2014 (tartályos)