A badacsonyi Borbarangolás második állomása a Hotel Bonvino, ahol a Folly Borászat nedűi kerülnek terítékre a borvacsora mellett. A február 13-ai eseményen a Babos-Piller Jazz Duó gondoskodik a jó hangulatról.
Menü és borsor:
- Aperitif: Budai Zöld 2014 (tartályos)
- Kacsamáj mousse körte chattnyval, mogyorómorzsával
Cédrus (olaszrizling-szürkebarát 2013 hordós) - Zöldborsókrémleves Frochettivel (gorgonzolás batyu)
- Vajon futtatott fogas érmék zöldsalátával, citrusos vinagrettel
Olaszrizling-Szürkebarát-Muskat Ottonel 2014 (tartályos) - Színes borskéregben sült sertésszűzérmék rakott burgonyával, petrezselymes mártással
Olaszrizling 2014 (hordós) - Almás morzsatorta vanília fagylalttal
Buboréka kékfrankos rozé 2014 (tartályos)