Februárban minden a furmint körül forog, így ennek jegyében a Pálffy Borteraszon is összeállítottak egy igazán különleges estét. A borvacsora során felbukkannak olyan rejtett, különféle évjáratokból származó furmint borok és egy champagne-i metódussal készített pezsgő, amiket a boltok polcain hiába keresnétek, hiszen nincsenek forgalomban. A kóstoló során a legújabb, 2016-os újbor furmintunktól kezdve a legelső 2009-es furmintig minden kóstolható lesz. A borok mellé a Pálffy Pince saját alapanyagokból készült vacsorát kínál. Készíthetitek az ízlelőbimbóitokat.
Vacsora:
- Füstölt sonka saláta ágyon fehérboros dresszingel
- Tárkonyos pulykaleves verjus-vel
- Lassú tűzön sült tarja rozmaringos lilahagyma és cékla ágyon, robbantott tepsis burgonyával
- Vargabéles körtés szósszal
- Extra Brut Furmint Pezsgő 2013 /VinCe-magazin, Legjobb magyar pezsgő 2015/
- Furmint Pezsgő Alapbor (tartályminta) 2016
- Furmint Újbor 2016
- Köveskáli Furmint 2011
- Káli Királyi Furmint 2012 /Nemzeti Borkiválóság ****/
- Káli Királyi Furmint 2015
- Káli Királyi Furmint 2013
- Köveskáli Furmint Szűz 2009 /Népszabadság Topp 100 Magyar Bora 2011/
Asztalfoglalás korlátozott számban (max. 20 fő)!
Jelentkezés február 23-ig az palffy.borterasz@gmail e-mail címen.
Információ: +36-30-7030508-as telefonszámon.