A Furmint Februárhoz csatlakozva a Hegykapu Étterem is összeállította borvacsoráját finomabbnál finomabb falatokkal és furmintokkal.

Az est főszereplői:

  • Kis Tamás - Somlói Vándor Pince
  • Tóth Petya - Kőfejtő
  •  Barcza Bálint - Barcza Bálint Pincészete 

Menü:
  • Barca Bálint Furmint 2015
  • Roppanós tonhalkrémes falatkák
  • Somlói Vándor Furmint 2015
  • Fácán erőleves házi metélttel
  • Somlói Vándor Furmint 2016
  • Dödölle ahogy Somlón szeretjük
  • Barca Bálint Furmint 2014 és Kőfejtő Furmint 2015
  • Bőrös malacsült vargányával, bajor káposztával, burgonyapürével
  • Kőfejtő Cuvée 2012
  • Fánk furmint sodóval
A vacsora ára: 9000 Ft/fő, borok nélkül 6500 Ft/fő.

Jelentkezés a Hegykapu étterem elérhetőségein:
Németh Ákos, info@hegykapuetterem.hu, 06/70 3638046