A Badacsonyban már hagyománynak számító Borbarangolás idén is megrendezésre kerül. Február és június között minden szombaton egy kiváló badacsonyi pincészet borait kóstolhatjuk, méghozzá vacsorával egybekötve. Február 7-én a Hotel Bonvino ad otthont a borvacsorának, ahol a Gilvesy Pincészet nedűit fogyaszthatjuk a fogások mellé.
Menü
- Előételek
Zsírjában sült kacsamáj kéksajtos leveles pogácsával, lilahagyma lekvárral
Remegős házi kocsonya friss magos kenyérrel
Sült garnélarák joghurtos avokádóval
Füstölt libamell citrusos zöld salátával
- Levesek
Tárkonyos galambleves szarvasgombás májgaluskával
Tejfölös tarkabab krémleves kolbászos kenyér ropogóssal
- Főételek
Sült mangalicasonkával és juhtúróval töltött jércemellek mascarponés körtével
Lassan sült vaddisznócomb töpörtyűs burgonyával, sült káposztával
Sóágyon sült tapolcai pisztráng zöldség szalmával
- Desszertek
Bonvino házi süteményválogatás