A Badacsonyban már hagyománynak számító Borbarangolás idén is megrendezésre kerül. Február és június között minden szombaton egy kiváló badacsonyi pincészet borait kóstolhatjuk, méghozzá vacsorával egybekötve. Február 7-én a Hotel Bonvino ad otthont a borvacsorának, ahol a Gilvesy Pincészet nedűit fogyaszthatjuk a fogások mellé.

Menü

  • Előételek
    Zsírjában sült kacsamáj kéksajtos leveles pogácsával, lilahagyma lekvárral
    Remegős házi kocsonya friss magos kenyérrel
    Sült garnélarák joghurtos avokádóval
    Füstölt libamell citrusos zöld salátával
  • Levesek
    Tárkonyos galambleves szarvasgombás májgaluskával
    Tejfölös tarkabab krémleves kolbászos kenyér ropogóssal
  • Főételek
    Sült mangalicasonkával és juhtúróval töltött jércemellek mascarponés körtével
    Lassan sült vaddisznócomb töpörtyűs burgonyával, sült káposztával
    Sóágyon sült tapolcai pisztráng zöldség szalmával 
  • Desszertek
    Bonvino házi süteményválogatás