November 18-án, szombaton gourmet libaestet tart a tihanyi Karolina Fűszerkertje a Söptei Pincészettel közösen 19:00-tól. A borvacsorára a helyszín séfje és a borászat egyaránt kifejezetten erre az estére állította össze a speciális „libaságokból” álló menüjüket.

A helyek száma korlátozott, ezért a foglalásokat a beérkezés sorrendjében rögzítik. A borítókép forrása a helyszín Facebook-oldala.

Menü

  • Kakukkfüves libamájpástétom, levendulás alma (Hangulat 2015 száraz sárgamuskotály)
  • Libaleves, füstölt libamell, sütőtökös ravioli (Chardonnay 2012 száraz fehérbor)
  • Töltött libanyak, konfitált zúza (Harmónia 2015 pinot blanc, chardonnay és szürkebarát-házasítás)
  • Sült libacomb, batáta, cékla (Kékfrankos 2011 száraz vörösbor)
  • Lúdláb (Kései Sárgamuskotály 2013 édes fehérbor)