Terazza Gastro Tour legújabb alkalmán a Káli Kövek Borászat balaton-felvidéki kincseivel ismerkedhet meg a sümegi közönség és az odalátogatók. Az est séfje Klaus Deutschmann.

A Káli-medence szívében elhelyezkedő Köveskálon található borászat vezetője, Szabó Gyula 2006 óta készít borokat a Káli-medencében. Ekkor vette át a régi családi pincét a köveskáli Fekete-hegyen. Célja termőhelyének minél hitelesebb bemutatása a szőlőfajták specifikus tulajdonságainak kiemelésével.

Jegyek korlátozott száma miatt előfoglalás szükséges!

Menü

  • Pisztráng randevú - Köveskál Olaszrizling 2013
  • Paradicsom consommé - Köveskál Rozé
  • Házi ravioli fogassal töltve, karfiol kuszkusz, vajas rukkolával - Rezeda Olaszrizling 2013
  • Borjúfilé szalonnával bolondítva, balzsamos málnamártással - Köveskál Cabernet Sauvignon 2013
  • Zöldalma átsütve, mézes mazsola fagylalttal tálalva - Monoszló Furmint 2013