Terazza Gastro Tour legújabb alkalmán a Káli Kövek Borászat balaton-felvidéki kincseivel ismerkedhet meg a sümegi közönség és az odalátogatók. Az est séfje Klaus Deutschmann.
A Káli-medence szívében elhelyezkedő Köveskálon található borászat vezetője, Szabó Gyula 2006 óta készít borokat a Káli-medencében. Ekkor vette át a régi családi pincét a köveskáli Fekete-hegyen. Célja termőhelyének minél hitelesebb bemutatása a szőlőfajták specifikus tulajdonságainak kiemelésével.
Jegyek korlátozott száma miatt előfoglalás szükséges!
Menü
- Pisztráng randevú - Köveskál Olaszrizling 2013
- Paradicsom consommé - Köveskál Rozé
- Házi ravioli fogassal töltve, karfiol kuszkusz, vajas rukkolával - Rezeda Olaszrizling 2013
- Borjúfilé szalonnával bolondítva, balzsamos málnamártással - Köveskál Cabernet Sauvignon 2013
- Zöldalma átsütve, mézes mazsola fagylalttal tálalva - Monoszló Furmint 2013