November 25-én tartják a köveskáli MI A KŐ hagyományos disznóvágását – egész napos evészetre-ivászatra készülnek. Reggel hétkor kezdődik a program friss pogácsával, pálinkával, forralt borral. 10 óra körül „reggeli disznóságok” jönnek, mint a reszelt máj vagy a sült vér. Az ebéd 12-13 óra között készül el, hagyományos fogásokat főznek: orjalevest, toros káposztát, sült hasaalját, vacsorára pedig elkészül a hurka, a kolbász és mindenféle finomság.



A helyszínen 8 főt tudnak elszállásolni, de igény szerint segítenek a környékbeli szállásokon szobát találni.

A program részvételi díja 15.000 Ft, mely tartalmazza az egész napos étkezést, korlátlan tea, forralt bor fogyasztást és a reggeli pálinkát.

Jelentkezés kizárólag e-mail-ben: miako.koveskal@gmail.com
További infókat telefonon is kérhettek: 06-87-468-277