Március 14-én 18 órától ünnepi borvacsorával készülnek a Kislaki Bormanufaktúrában. Többek között ponty haltejkrém és töpörtyű ropogós savanyú hagymával, fürjtea, vad gyógyfüvekkel, roppanós zöldségekkel, fás galuskával, cserép edényben készített dám pecsenye vasi dödöllével és számos remek bor is része a menünek.
Séf: Kiss O'Shea Dániel

A vacsora ára a borokkal 14.900 Ft, amely tartalmaz egy pezsgős dűlőtúrát János-hegyen március 15-én délelőtt.

Asztalt a foglalások beérkezésének sorrendjében tudnak biztosítani.

Asztalfoglalás szükséges!

Foglalni lehet: Kulcsár Annamária +36 30 869 1944
Légli Géza +36 30 304 3088
vendeglatas@legligeza.hu

A menü:
Birtokfehér 2016
Ponty haltejkrém és töpörtyű ropogós savanyú hagymával
Matacs Chardonnay 2015
Habos kacsamáj, gesztenye, törökméz, kislaki dióolaj
Fürjtea, vad gyógyfüvekkel, roppanós zöldségekkel, fás galuskával 
Lakitető Syrah 2015
Jánoshegy Kékfrankos 2015
Somogyi Navaron Dám szarvasból (nagy darabokban csontosan, cserép edényben készített Dám pecsenye), vasi dödölle
Jánoshegy Merlot 2015
Sajt
Kékfrankos zselé, kemény sajt
Válogatás Riesling 2015
Chardonnay pezsgő 2013
“Kukorica málé” házilag aszalt gyümölcsökkel, házi barack lekvár

Séf: Kiss O'Shea Dániel
A magyar-ír állampolgár fiú tizenéves korában került a konyhába, évekig mint mosogató, előkészítő, később már mint Junior Chef. A Chef Lyonais École-ben a Le Guillernet ferences diákotthonban végezte el a gasztronómia és szakács szakot arany diplomával. Dolgozott Chef de Cuisine Alain Vigneron, Richard Corrigan és Bicsár Attila mellett. 
A Magyar Gasztronómiai Egyesület Hagyomány és Evolúció versenyének 1. helyezettje, a II. Czifray-versenykurzusának 1. helyezettje, a Nagykövetségi szakácsok világkupájának 1. helyezettje, a Bocuse d’Or magyarországi döntőjének 2. helyezettje, 2015-ben pedig az év fiatal szakácsa a Gault & Millau szerint. Jelenleg egy magyar-osztrák nagyvállalt kreatív chefje.