A KonyhART, azaz a Balaton első lakáséttermének második vacsorájára november 24-én, péntek este kerül sor Kocsis Bálint menüjével és Gyukli Krisztián boraival. Kocsis több híres étterem kreatív séfje és a Csikos-lekvárok atyja, Gyukli pedig két éve vette át édesapja borászatát és azóta is alkot és kísérletez, illetve halmozza a díjakat. A pontos címet és jelszót a résztvevők egy nappal a vacsora előtt kapják meg.
Ha valaki vegetáriánus és/vagy allergiás valamire, az nem akadálya a jelentkezésnek. Ígéretük szerint a szervezők megoldanak mindent, csak szóljatok-kérdezzetek!
Menü
- Kókusztejes csicseriborsó pástétom marinált zöldségekkel (Gyusecco 2016)
- Illatos gabona saláta hibiszkusszal érlelt kacsamájjal, CSIKOS fűszeres sült alma csátnival, zöldekkel (Sauvignon Blanc 2016)
- Bourbon vaníliás paszternák krémleves füstölt lazaccal és lazackaviárral (Olaszrizling 2015, késői szüret)
- Céklásrizottó édesköménnyel és birssel, lassan sült dagadóval, narancsolajjal (Solaris 2016, bio)
- Bazsalikomos panna cotta erdei gyümölcs raguval (Szürkebarát aszú 2013)