December 2-án, szombaton a habzók világába kalauzol el Benneteket, Magyarországtól Olaszországon és Spanyolországon át a híres francia pezsgőkig a Kulináris Kalandozások következő alkalma a Champagne & Friends.

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! A borítókép forrása a helyszín Facebook-oldala.

Menü

  • hízott kacsamáj, birsalma, briós (Feind Method Classic)
  • burrata, gránátalma, vinaigrette és rukkola (Bortolomiol Miol Prosecco Brut)
  • Szent Jakab-kagyló, karfiolpüré és chorizo (Rimarts Cava Brut Reserva 18)
  • Gyöngytyúkmell, sütőtök és zsályás-rozmaringos színes répák (Pierre-Marie Chermette Crémant de Bourg, Blanc de Blancs, Brut)
  • borjúgerinc, lágy lecsókrém, marinált kápia és lilaburgonya (Kreinbacher Extra Dry Magnum)
  • sajtválogatás vászolyi sajtokból, óbudavári kecskesajttal, comte extra doux-ból és coup de corne, langres-ból (Pol Roger Brut Reserve Champagne)