December 2-án, szombaton a habzók világába kalauzol el Benneteket, Magyarországtól Olaszországon és Spanyolországon át a híres francia pezsgőkig a Kulináris Kalandozások következő alkalma a Champagne & Friends.
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött! A borítókép forrása a helyszín Facebook-oldala.
Menü
- hízott kacsamáj, birsalma, briós (Feind Method Classic)
- burrata, gránátalma, vinaigrette és rukkola (Bortolomiol Miol Prosecco Brut)
- Szent Jakab-kagyló, karfiolpüré és chorizo (Rimarts Cava Brut Reserva 18)
- Gyöngytyúkmell, sütőtök és zsályás-rozmaringos színes répák (Pierre-Marie Chermette Crémant de Bourg, Blanc de Blancs, Brut)
- borjúgerinc, lágy lecsókrém, marinált kápia és lilaburgonya (Kreinbacher Extra Dry Magnum)
- sajtválogatás vászolyi sajtokból, óbudavári kecskesajttal, comte extra doux-ból és coup de corne, langres-ból (Pol Roger Brut Reserve Champagne)