A Kistücsök testvérétterme a cormonsi a La Subida március 10-én ismét Balatonszemesre látogat, és magával hozza az olasz gasztronómia legjavát. Az asztalfoglalás erősen ajánlott!

Menü:

  • Vendégfogadó falatok:
    Prosciutto di D’Osvaldo egy pohár Bjana Brut pezsgő társaságában. Enyhén füstölt sonka, amely egyben Cormons büszkesége is.
    Frico, a helyi sajtropogós specialitás
  • Goriziai cikória, articsóka és cormonsi sajt
    Rosa di Gorizia az articsóka szívével és buggyantott fürjtojással tálalva, majd meghintve az il Subida di Fossa sajt forgácsaival.
  • Tavaszra várva
    Kukoricalisztből készült tolltészta, a tavasz első hajtásaival fűszerezve és kockázott nyúlhússal tálalva.
  • I Tortelli dai Mille Sapori
    Mezei füvekkel töltött tészta, hozzá érlelt Montasio sajt.
  • A Sirk család saját készítésű ecete
  • Szarvas, pisztráng és pisztácia
  • Roppanós habcsók, apró gyümölcsök és lágy fagylalt egy korty Nonino grappával
  • A La Subida sajtkülönlegességei: il Subida di Fossa, érlelt Montasio, il Formadi Frant és lágy Gorgonzola
Borok:
  • Goriska Brda Bjana Brut
  • Roberto Picech – Pinot Bianco 2014 (Collio)
  • Borgo del Tiglio – Friulano 2013 (Collio)
  • Fiegel – Merlot 2009 (Collio)
  • Anna Berra – Ramandolo 2008 (Colli Orinetali del Friuli)
Asztalfoglalás: +36 84 360 133