A február 20-án, a Laposa Birtokon tartott borvacsora a badacsonyi Borbarangolás harmadik állomása. A neves badacsonyi borászat most nem csak legjobb borait, hanem legfinomabb fogásait is az asztalra teszi, nektek pedig csak annyi a dolgotok, hogy mindent végigkóstoltok.
Menü:
- Amousse
- Előétel: Kecskesajtos aszaltparadicsom, rukkola, céklalevél, angolzeller
- Főétel: Supreme Csirkemell polentával, friss parajjal, velouté mártással
- Desszert: Sajttorta, áfonya, chilis csokifagylalt
- Laposa Friss 2015
- Laposa Rosé 2015
- Laposa Kéknyelű 2014
- Laposa Rizling2 2014
- Laposa Bazalt Cuvée 2014
- Laposa Olaszrizling Selection 2014
- Laposa Zeus Kései Szüret 2014
Sült gesztenyézés és forralt bor készítés a Birtokon. A vendégek Laposa kulcstartót kapnak ajándékba, illetve a borvacsora napján 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Laposa borokat.