A február 20-án, a Laposa Birtokon tartott borvacsora a badacsonyi Borbarangolás harmadik állomása. A neves badacsonyi borászat most nem csak legjobb borait, hanem legfinomabb fogásait is az asztalra teszi, nektek pedig csak annyi a dolgotok, hogy mindent végigkóstoltok.

Menü:

  • Amousse
  • Előétel: Kecskesajtos aszaltparadicsom, rukkola, céklalevél, angolzeller
  • Főétel: Supreme Csirkemell polentával, friss parajjal, velouté mártással 
  • Desszert: Sajttorta, áfonya, chilis csokifagylalt
Borsor:
  • Laposa Friss 2015
  • Laposa Rosé 2015
  • Laposa Kéknyelű 2014
  • Laposa Rizling2 2014
  • Laposa Bazalt Cuvée 2014
  • Laposa Olaszrizling Selection 2014
  • Laposa Zeus Kései Szüret 2014
Program:
Sült gesztenyézés és forralt bor készítés a Birtokon. A vendégek Laposa kulcstartót kapnak ajándékba, illetve a borvacsora napján 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a Laposa borokat.