A hévízi Korona étterem mindenkit szeretettel vár november 8-án hagyományos Márton-napi libavacsorájára. Az ínycsiklandó falatok mellett a balatoni borok is főszerepet kapnak.

Menü

Fogadóbor: Cserszegi Fűszeres 2013  

Préselt libamáj, lillahagyma lekvárral , kaláccsal, pirított fenyőmaggal
Bor: Lőczedombi Szürkebarát 2012  

Libaesszencia, tormás libacsülökkel
Bor: Csopaki Rizling 2013  

Sólet füstölt libamellel
Bor: Siralomvágó Olaszrizling 2011  

Ludaskásával töltött libamell, rozmaring mártással
Bor: Csopaki Cabernet Franc 2012  

Fehércsokoládés gesztenyetekercs, karamell tükrön  
Bor: Ranolder vörös (cabernet franc) 2009

Az ételek mellé a Jásdi Pincészet díjnyertes borait kóstolhatjátok.