Nem tudunk úgy fordulni a Balatonon novemberben, hogy ne ütközzünk valamilyen Márton napi programba, vagy sült libacombokba. De miért is állnánk ennek ellent, ha november 12-én a Laposa Birtokon ehetjük teli magunkat különleges ünnepi ételekkel, párosítva ezeket a legfinomabb borokkal.

Menü:

  • Amuse Bouche: Füstölt libamell, cékla
  • Előétel: Konfitált libamáj
  • Leves: Sütőtök krémleves, libakrokett
  • Fő étel I: Gersli risotto, diós liba zúza
  • Fő étel II: Préselt libacomb, csicsóka, trombita gomba
  • Szent Jakab sajt, zöld dió
  • Desszert: Citrus tarte
A menüsor 7 bor párosításával értendő.

Ára: 11900Ft/fő 

Foglalás:
+36 (20) 777 7133
birtok@bazaltbor.hu