A Hegyi Csárda ötfogásos libalakomáját ehetjük végig az étlapról a Pócz Pincészet november 19-i Márton napi újborkóstolóval egybekötött ünnepi vacsoráján. A választék pedig nem hagy kívánnivalót maga után: sonkaszeletkék, töltött káposzta, és mákos guba is került a menüsorba.

Menü:

  • Étvágycsináló fogadóital: Bubori fehér gyöngyözőbor
  • Vendégváró falatok, hideg előétel: vörösborban pácolt sonkaszeletkék, libatepertő, házi fügelekvár, sonkahagyma, bagett
  • Kanalazni való: tárkonyos-zöldséges libaszárnytő leves tejszínnel
  • Meleg előétel: levélbe tekert libahúsos töltött káposzta tejföllel
  • Főétel: kemencében sült libacomb, házi szőlőlekváros almapürével, párolt káposzta krémmel, libamájas törtburgonyával
  • Desszert: mákos guba gazdagon, mákhabbal

Asztalfoglalás: november 15-ig!
pocz@poczpinceszet.hu, +36 30 92 98 854
info@hegyicsarda.hu, +36 20 32 69 375