A balatonlellei Pócz Pincészet 1991 óta várja a bor szerelmeseit a Balatonboglári borvidéken. November 19-én 18:00 órától a finom újborok mellett Márton-napi libalakomával is készülnek. Az ízletes falatokat a Hegyi Csárda kiváló szakácsa készíti és ha a lakoma után nem szeretnétek hazamenni, lehetőség van szobafoglalásra is.

Menü:

  • Vendégváró falatok, hideg előétel: vörösborban pácolt sonkaszeletkék, libatepertő, házi fügelekvár, sonkahagyma, bagett
  • Kanalazni való: - tárkonyos-zöldséges libaszárnytő leves tejszínnel
  • Meleg előétel: - levélbe tekert libahúsos töltött káposzta tejföllel
  • Főétel: - kemencében sült libacomb, házi szőlőlekváros almapürével, párolt káposzta krémmel, libamájas törtburgonyával
  • Desszert: - mákos guba gazdagon, mákhabbal
Korlátlan újbor-, ásványvíz- és üdítőfogyasztás.
Fogadóital: Bubbori gyöngyözőbor.

Asztalfoglalás: november 15-ig.

Bejelentkezés:
pocz@poczpinceszet.hu , +36 30 92 98 854
info@hegyicsarda.hu , +36 20 32 69 375