Friss, izgalmas és nagyon balatoni: itt van a BalatonBor új évjárata! A 2016-os termésből 24 BalatonBor került kiválasztásra, idén az ő rizlingjeiket kóstolhatjuk meg az egységes címke mögé rejtve. A Nyitott borok, nyitott pincék hétvégéin (április 22-23. és április 29-30.) a csatlakozó borászatok és éttermek tárt karokkal várják a látogatókat, sőt, a náluk kóstolható BalatonBor(ok) mellé különleges fogásokat is ajánlanak.

BalatonBor nem csupán egy jól sikerült marketing fogás, hanem sokkal több annál. Az egységes palack és arculat a balatoni szőlészetek és borászatok összefogását és közös gondolkozását jelképezi, és a közös célt, hogy hosszú távon is egyre magasabb szinten mutassák fel a balatoni borkultúra értékeit.

Hol kóstolhatunk?

Kik készíthettek idén BalatonBort?