7 fogásos vacsorával és kiváló balatoni borokkal várnak mindenkit 9 séf, 2 cukrász, egy balatoni borász és egy meglepetés vendég társaságában november 11-én a veszprémi Oliva Hotel és Étteremben.

Menü

  • Amuse bouche
Körömvirágos paradicsom chutney, sajt trüffellel, és édesköményes körtés chutney, szárnyas mignonnal
  • Hideg előétel
Hideg libamáj és zúza, őszi salátával
Oliva ház bora Jásdi Chardonnay 2007
  • Leves
Vilmoskörtés sültcéklakrémleves kecskesajttal és kesudióval
Oliva ház bora Figula Rose 2013
  • Meleg előétel
Mogyorós pisztráng "sushi" füstölt lazacos jégbor habbal, marinált citrommal, máktócsival
Oliva ház bora Figula Savignon Blanc 2013
  • Sorbet
Füges sorbet édesburgonya chipsszel
Figula Zenit 2014
  • Főétel
Szarvas gerinc áfonyás burgonyafánkkal, zöldségekkel, gombával, sütőtök variációkkal
Oliva ház bora Figula Cabernet Savignon 2011
  • Desszert
Gesztenye Kaptár
Figual Cabernet Savignon hordó válogatás 2011