Február 7-én a Kovács-tanya immáron második alkalommal ad helyszín eredeti falusi környezetben a Séf Parádé lelkes csapatának. Hét séf és egy borász érkezik az ország különböző szegletéből egy aprócska faluba, hogy megmutassák: nem csak a modern gasztronómiában vannak otthon.

Reggeli
Füstölt finomságok zöldségekkel és házi kenyérrel
Hagymás sült vér
Böllérmáj
Kőrözött
Zsendicekrém
"SzendZso" padlizsánkrém
Meleg sajtos rúd

Ebéd

Leves
Orja leves házi tésztával
Bakonyi betyárleves

Főétel
Sertésborda "tkemali" szósszal, sajtos-szalonnás-tejszínes kemencében sült burgonyával
Ropogósra sült császárhús sütőtökös gersli rizottóval
"Böllér Séfek kedvence" - Májas sült vérrel töltött sertéskaraj durvaborssal, gyökérzöldségekkel

Desszert
Vargabéles

Vacsora
Töltöttkáposzta
Disznótoros párolt káposztával
Pecsenye házi savanyúsággal