A tapolcai Pura Vida Dine étteremben 7-fogásos ünnepi vacsorával ünneplik a Szilvesztert, ami során a szarvas bélszínt, a Szt. Jakab kagylót és pácolt vesepecsenyét is megkóstolhatjátok. Ha szeretnétek itt búcsúztatni az évet, nem árt asztalt foglalni!
Menü:
- Füstölt szarvas bélszín carpaccio
- Libamájjal töltött ravioli, szarvasgomba, Champagne Jus
- Kacsa consommé füstölt fürjtojással
- Szt. Jakab kagyló, tigrisrák, karfiol mousse, countreau-s karamell mártás
- Pácolt vesepecsenye kakukkfüves-tormás burgonyatortával
- Ünnepi csokoládé torta
- Éjfélkor: 1 pohár Opere Riserva 5 éves palackos érlelésű
- pezsgő
- Éjfél után: Vörös lencse sólet mézes-gyömbéres lazac steak