A tapolcai Pura Vida Dine étteremben 7-fogásos ünnepi vacsorával ünneplik a Szilvesztert, ami során a szarvas bélszínt, a Szt. Jakab kagylót és pácolt vesepecsenyét is megkóstolhatjátok. Ha szeretnétek itt búcsúztatni az évet, nem árt asztalt foglalni!

Menü:

  • Füstölt szarvas bélszín carpaccio
  • Libamájjal töltött ravioli, szarvasgomba, Champagne Jus
  • Kacsa consommé füstölt fürjtojással
  • Szt. Jakab kagyló, tigrisrák, karfiol mousse, countreau-s karamell mártás
  • Pácolt vesepecsenye kakukkfüves-tormás burgonyatortával
  • Ünnepi csokoládé torta
  • Éjfélkor: 1 pohár Opere Riserva 5 éves palackos érlelésű 
  • pezsgő
  • Éjfél után: Vörös lencse sólet mézes-gyömbéres lazac steak