A Balaton Method című filmben szereplő zenészek hangszereken rögtönöztek dalokat a legjobb balatoni kalandjaikról. Norvég lányok, kifogott angolna, Jancsó-feeling ukulelén és harmonikán, Cseh Tamás hangján éneklő Kiss Tibi. Videók.

Már rengetegen kamerába mondták, hogy miért szeretik a Balatont. De olyat még senki nem csinált, hogy hangszerrel dalt rögtönözve adja elő a legmókásabb balatoni élményeit. A Balaton Method című film stábja ültette kamera elé Kiss Tibit, Varga Liviust, Papp Szabit, Saiidot, a Punnany Massif frontembereit és még más, a filmben szereplő zenészt, hogy fél percben meséljék el a kedvenc balatoni kalandjukat, és zenésítsék is meg egyből. Kamaszkori ballépések, norvég lányok, Jancsó-filmbe illő meztelen nős káli-medencei road trip ukulelén, tangóharmonikán és rádiós irodalmi műsorok stílusában. Van olyan is, akinek a Balaton az Atlanti-óceán. Az alábbi videók nem a film részei. Ha belenéznél a moziba, a trailert itt találod, további részleteket pedig a balatonmethod.hu-n. 

A tavaly nyár óta készülő Balaton Method zenés filmet március 6-án mutatják be a budapesti Akvárium Klubban. Március végétől több mozi is játssza, tavasszal vidéki nagyvárosokban turnézik a film a benne szereplő zenekarokkal. Nyáron pedig a Nagyon Balaton programsorozatában láthatjátok majd a Balaton Methodot, melynek megvalósulását a We Love Balaton is örömmel támogatta.