Készül a Balaton Felvidék Neked, idén már 85 településsel. A magazin új arculatot kap, mutatjuk az első terveket.

Tavaly jelent meg először a Balaton Felvidék Neked, a készítők pedig már tervezik a 2016-os kiadást. A legnagyobb újdonság, hogy egy új grafikus teljesen új arculatot tervez a magazinnak. A borító például így mutat:

Fehér Csilla, a Balaton Felvidék Neked ötletgazdája elmondta nekünk, hogy a kiadvány továbbra is a teljességre törekszik, így nem meglepő, hogy ismét egy kisebb telefonkönyv méreteit súrolja majd a maga 450 oldalával. Persze itt a tartalom nem csak éttermekről, szálláshelyekről és a honlap-, valamint e-mail címeikről szól majd. Lesznek cikkek, programajánló egészen decemberig és néhány olyan meglepetés, amelyeket Csilla még nem akart elmondani.

Annyit viszont elárult, hogy a tavalyi kiadvány után több település is be akart kerülni, így idén 35 olyan helység is ott lesz a vendéglátóhelyeivel, akik tavaly kimaradtak.

Továbbra sem kérdés, hogy három nyelven (magyar, angol, német) tud majd a kiadvány, és a szerkesztők idén is azon lesznek, hogy minél több külföldi helyszínre is eljuttassák.