A veszprémi vár alatti Séd-patak völgyében megbúvó Fricska egy rusztikus kőház és modern bisztró keveréke színesre hangolt belső térrel és egy tágas terasszal. Az étlapon a raklapos ajánlatok között megtaláljuk a csevapcsicsát vagy a fogasfilét, a főételeknél pedig a helyi alapanyagok dominálnak, hiszen akár szentantalfai kecskesajtot is kérhetünk grillezve. A desszertek között pedig leginkább a pohárban kínált Rákóczi-túrós a favorit.
Ebéd után jólesik az ejtőzés a babzsákokon vagy nyugágyakon, és lógathatjuk a lábunkat a Sédbe. Bájos az eltévedt kis Vespa-furgon, a szalmabálák és még könyvet is hozhatunk a könyvcsere-kővitrinből. Az étterem felett szobák is készülnek, így a több száz éves kanonoki házban tölthetünk el néhány nyugis éjszakát.