Augusztus 5-én, szombaton kerül sor a Hedon és a Chef Beach közös sziesztájára, a Dondolóra, amit a '60-as évek olasz zenéje, a sör és a strand ural. A séfekkel megszállt strandbüfé és a sörfőzde összefog, hogy összekössék a minőségi ételeket, a sört és a láblógatást Zamárdiban.

Menü

  • Tanyasi gyöngytyúk húsleves
  • Bolognai (6 órán át konfitált marhahússal, sziciliai recept alapján)
  • Hamburgerek angus marhából, házi bucival és szósszal
  • Túrós csusza 10 tojásos házi tésztából, tanyasi szalonna pörccel, grillezett paradicsommal és újhagymával
  • Grill sajttál házi sajttal, friss kevert salátával és piritóssal
  • Túrórudis és zserbós palacsinta

Csapolt Hedon-sörök
  • Balatonvilágosi (Pilseni)
  • Helmut (Búza)
  • Charlie Firpo (APA)
  • Johnny Firpo (Blond Ale)