A tizenötödik nyarát megkezdő Kalóz május 27-re, szombatra szervezett családi strandpiknik és gasztronapján helyi termelőkkel együtt mutatja be új strandételeit. A programon megismerheted a legújabb beach food ötleteket: a Fekete Vitorlást, a harcsás paprikást, a Kalóz Gourmet Burgert, a hajdinarizottót, a kenesei pörckolbászt szilvás-balzsamecetes lilahagymalekvárral és csalános-diós bucival, illetve a Csokibummot.

Program

  • Déltől Kocsis Bálint, a Kalóz séfje látványkonyhában főz és kóstoltat.
  • Beszélgetések a balatoni strandgasztronómia jövőjéről és lehetőségeiről.
  • Kézügyességi játékok gyerekeknek: pixelezés, gyöngyfűzés és kézműves foglalkozások.
  • Fröccsjáték
  • Este zene és tánc


Résztvevő termelők