A tizenötödik nyarát megkezdő Kalóz május 27-re, szombatra szervezett családi strandpiknik és gasztronapján helyi termelőkkel együtt mutatja be új strandételeit. A programon megismerheted a legújabb beach food ötleteket: a Fekete Vitorlást, a harcsás paprikást, a Kalóz Gourmet Burgert, a hajdinarizottót, a kenesei pörckolbászt szilvás-balzsamecetes lilahagymalekvárral és csalános-diós bucival, illetve a Csokibummot.
Program
- Déltől Kocsis Bálint, a Kalóz séfje látványkonyhában főz és kóstoltat.
- Beszélgetések a balatoni strandgasztronómia jövőjéről és lehetőségeiről.
- Kézügyességi játékok gyerekeknek: pixelezés, gyöngyfűzés és kézműves foglalkozások.
- Fröccsjáték
- Este zene és tánc
Résztvevő termelők
- Hedon Kézműves Sörfőzde
- Skrabski Pincészet
- Dobosi Pincészet
- Söptei Pincészet
- Kapolcsikum
- Pörc Magyar Delikát
- Csikos Lekvárcsalád
- Óbudavári Kecskesajt
- Búzalelke Pékesség