A Sabar-dűlő Borház a Badacsonyi Borvidék egyik legfiatalabb vállalkozása, melyet 2009 őszén Nagy László szőlész-borász és Ádám Gábor közgazdász, amatőr borkedvelő hoztak létre.

Az alapítók célja egy olyan kézműves borászat elindítása volt, mely a méltán híres Badacsonyi Borvidék hagyományait követve, a modern technológia lehetőségei által támogatva magas minőségű borokat tud a fogyasztó asztalára tenni hétköznapokra és ünnepnapokra egyaránt.

Menü
  • Sajt-terrine salátaágyon
  • Füstölt pisztráng burgonya salátával
  • Sertés tarja szarvasgombás mártással
  • Madártej szelet

Borok
A borvacsorán a ház 2014-es évjáratú borai kerülnek bemutatásra
  • Kékfrankos rosé
  • Ottonel muskotály
  • Sauvignon Blanc
  • Szürkebarát
  • Olaszrizling
  • Rajnai Rizling
A vacsorán való részvételt jelezzétek előre telefonon vagy e-mailben!