A kéknyelű élénk savgerincével hosszan érlelhető, komplex Badacsonyra jellemző íz-és illatvilággal rendelkezik. Porzótársa, a budai zöld szinte már csak a Badacsonyi borvidéken fordul elő. Ennek a különleges fajtának szentelik Badacsonyörsön a január 27-29-i hétvégét, ahol nem csak kóstolni lesz lehetőség, de ehetünk finomakat és akár ott is aludhatunk.
A program:
- Pénteki érkezést követően pincekóstoló
- Forró házi langalló a kemencéből
- Szombaton reggeli a szállóvendégeknek
- Szombat napközben beszélgetés, elmélkedés a helyi fajtákról
- Szombat este Budai Zöld vertikális, vacsorával
- Erdei gombaleves, sajtos pirítós
- Lassan sült szarvasgerinc, zalai dödöllével
- Kemencében sült házi rétes
- Vasárnap reggeli a szállóvendégeknek
Az első 8 fős csapat jelentkezői további meglepetésekben részesülnek a hétvége folyamán.
A teljes hétvége ára: 23500 Ft/Fő, amely tartalmaz:
- Pénteki program
- Szállás 2 éjszakára
- Szombati program
- Reggeli (szombat, vasárnap)
A szombat esti program önállóan: 8900 Ft/fő (Max. 20 fő)
Előzetes bejelentkezés, foglalás, információ:
kezmuvesbor@gmail.com
30/940-5232 vagy 30/413-3103
www.valibor.hu