Keresés EN

Váli Péter pincészete Badacsonyörs eldugott részén található, de megéri a földutakon való zötykölődést. Váli Péter nem csak a borokat, hanem a gasztronómiát is szereti, hangulatos birtokát önfeledt evés-ivások kiszolgálására alakította ki. A borkóstolón a Budai Zöld mellett ízleld meg az olaszrizlinget is. Az italhoz a Radovin kereskedésben is hozzá lehet jutni. Máshol nem nagyon.

A borászpár nemrég Válilak néven vendégházat is nyitott. Egy külön telken, két háznyival feljebb alakítottak át egy legalább százéves házat, ahol 8-10 fő fér el, ha a pótágyak is előkerülnek. Saját benti és nyári konyha, kilátó-harangláb, pazar panoráma, sütögető hely jellemzi a helyet, na meg Váli Péter belsőépítészi kibontakozása. A lenti, borkóstolóknak is helyt adó házban is van két, összenyitható szoba, amit a nagyobb nyüzsgés miatt a fiatalabbak szeretnek inkább.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely Gasztró

Groenk Deli

A Groenk Deli, a Velencei-tó népszerű bisztró és delikátja már ismerős lehet, most pedig Balatonfüreden, a MÓR24 helyén találjuk meg újabb egységét. A Jókai Mór utca 24. szám alatt termelői portékákat szerezhetünk be, valamint faszenes grillen készült ételeiket is megkóstolhatjuk.

új hely Gasztró

Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch

Siófok Balatonszéplak városrészébe az Egy Csipet Nápoly Pizza & Brunch vonzza a pizza és a villásreggelik rajongóit a retró hotelekről ismert part közelébe. A hely a Törekiben található étterem, az Egy Csipet Nádas „kis testvére”, ahová hosszú várakozás és az éttermi körök nélkül élvezhetünk például egy finom nápolyi pizzát.

Szállás

Hunguest Hotel Helios

A teljesen felújított, tágas szobákkal rendelkező Hunguest Helios szálloda egy öthektáros őspark szívében fekszik, itt egyszerre élvezhetjük a természet szépségét, a gyógyvíz hatásait, a kényeztető wellness-szolgáltatásokat és a gasztronómiai kínálatot is.

új hely Gasztró

Az Igazi Bisztro

A káptalantóti Liliomkert Piactól pár száz méterre található egy igazán hangulatos pékség, Az Igazi Bisztro, mely tökéletesen beleillik a káptalantóti nyugalomba.

Neked ajánlott

A