A kéknyelű élénk savgerincével hosszan érlelhető, komplex Badacsonyra jellemző íz-és illatvilággal rendelkezik. Porzótársa, a budai zöld szinte már csak a Badacsonyi borvidéken fordul elő. Ennek a különleges fajtának szentelik Badacsonyörsön a január 27-29-i hétvégét, ahol nem csak kóstolni lesz lehetőség, de ehetünk finomakat és akár ott is aludhatunk.

A program:

  • Pénteki érkezést követően pincekóstoló
  • Forró házi langalló a kemencéből
  • Szombaton reggeli a szállóvendégeknek
  • Szombat napközben beszélgetés, elmélkedés a helyi fajtákról
  • Szombat este Budai Zöld vertikális, vacsorával
Menü:
  • Erdei gombaleves, sajtos pirítós 
  • Lassan sült szarvasgerinc, zalai dödöllével
  • Kemencében sült házi rétes
  • Vasárnap reggeli a szállóvendégeknek
Vendégházainkban összesen 8 főt tudunk elszállásolni.

Az első 8 fős csapat jelentkezői további meglepetésekben részesülnek a hétvége folyamán.

A teljes hétvége ára: 23500 Ft/Fő, amely tartalmaz:
- Pénteki program
- Szállás 2 éjszakára
- Szombati program
- Reggeli (szombat, vasárnap)

A szombat esti program önállóan: 8900 Ft/fő (Max. 20 fő)

Előzetes bejelentkezés, foglalás, információ:
kezmuvesbor@gmail.com
30/940-5232 vagy 30/413-3103
www.valibor.hu