A február 24-ei borvacsora vendége a tokaji Holdvölgy Pincészet, akik 2006 óta készítik boraikat Mádon. Az ő tételeik kísérik a Chianti szakértő csapata által összeállított 6 fogásos vacsorát, amiben olyan különlegességek szerepelnek, mint a homársaláta vagy a grillezett grapefriut tonic-zselével.

Menü:

Fogadóbor: Hold And Hollo Dry 2012

Homársaláta, zöldkagyló, tokhalkaviárral, pácolt gyömbérrel és lime-mal
Vision 2013 (Furmint, Hárslevelű, Kabar)

Kacsamáj marinírozott retekkel, tormás tavaszi tekerccsel, rizstésztából
Intuition No3. (Furmint, Király dűlő)

Szarvasgombás vaddisznószűz Kisasszondi sajt-fondüvel, szalmaburgonyával
Expression 2009 (Hárslevelű, Becsek Dűlő)

Marhaoldalas kimchi-vel, sült és krémes csicsókával
Exaltetion 2012 (Sárgamuskotály, Nyulászó Dűlő, Késői Szüret)

Kéksajtválogatás
Intiuition No1 2007 (Zéta Szamorodni, Holdvölgy Dűlő)

Grillezett grapefruit tonic-zselével, dióhabbal és macaronnal 
Cultura 2007 (Aszú, 6 puttonyos)