A híres Chianti Étterem helyén 2017-ben nyílt meg a bisztrósabb GUSTO13 Veszprémben. A például olasz tésztákkal, liszttel, a Tamás Pince szörpjeivel vagy minőségi kávékkal telepakolt polcok egy delikátbolt hangulatát csempészik az étterembe, de ide továbbra is a megszokott minőséget hozó konyha miatt érdemes betérni.
 
A GUSTO13 lazított a Chianti fine dining-miliőjén: ezt jelzi, hogy belefér egy croissant-nal és kávéval indítani a napot náluk, ebédidőben pedig be lehet ülni egy pizzára is. Ha azonban valami különlegesre vágyunk, esetleg egy komolyabb baráti vagy családi eseményre keresünk helyet, akkor megéri elmélyedni az olasz-magyar kínálatban, például a tintahallal kínált lumaconiban vagy a körtével és túrófánkkal feldobott libacombban. Ha pedig az amúgy erős bor- és sörkínálat nem lenne elég, érdemes körülnézni az étterem eldugott pincéjében.
 
Tipp: Az állandó étlap mellett elcsíphetünk egy-egy táblára kiírt napi ajánlatot is, de akkor érdemes az állandó étlapnál is drágább fogásokkal számolni.

Címkék