Goût de France - Good France elnevezésű ünnepi esemény keretében a világ különböző pontjain, a legkiválóbb éttermek felkért séfjei több fogásos menüt készítenek el március 21-én, így tisztelegve a francia konyha előtt. Az esten a Föld 5 kontinensének 1000 étterme vehet részt, és a veszprémi Chianti az egyetlen vidéki étterem a hazánkból beválogatott 9 közül.

"GOÛT DE FRANCE" MENÜ

  • Fogadó bor: Billecart-Salmon extra brut 
  • Langyos bouillabaisse-kocsonya petrezselyemhabbal
    William Fevre Chablis, 2013
  • Kacsamell és kacsamáj bigarade chutney-val
    Domaine Des Choix Beaune Premier Cru, 2011 
  • Szarvasbélszín vargányás articsókafőzelékkel, vajas kelbimbóval
    Chateau Palmer Alter Ego de Palmer, 2011 
  • Roquefortsajt dióval, birssel és szarvasgombával
    Jean Pellissier Chateauneuf- du- Pape, 2007 
  • Clafoutis szuflé
    Chateau Mauras, Sauternes, 2011