Május 9-én gyertek el a Válibor borvacsorájára, ahol a borok mellett a szervezők igyekeznek gasztronómiai élményt is nyújtani a vendégeknek, a helyi őstermelőktől vásárolt alapanyagokból, kemencés ételekkel.

A családi borműhely Badacsonyörsön található. Fő szőlőfajták: Olaszrizling, Kéknyelű, Budai Zöld, Szürkebarát, Muscat Ottonel, Pinot Noir. A pincében reduktív és újfahordós (500 l) eljárással, héjon áztatással készülnek a borok.

Menü:

  • Budai-Olaszrizling nyers pezsgő 2011
  • VáliBor 2014 budai zöld
  • Tárcsán sült libamáj tavaszi salátával
    VáliBor 2013 Olaszrizling
  • Kacsaragu leves, zöldborsóval, vajas galuskával
    VáliBor 2013 Kéknyelű
    VáliBor 2014 Pinot noir rozé
  • Kemencében sült mangalica tarja, magyar salsával, rakott burgonyával
    VáliBor 2014 Szürkebarát
    VáliBor 2012 Pinot Noir
  • Dédimama almáspitéje, vanília fagylalttal
    VáliBor 2011 Késői Olaszrizling édes
  • Bogi házi sajtjai
Program:
Tábortűz, visszakóstolás, meglepetés

A részvételt jelezzétek előre telefonon, vagy e-mailben!