Május 9-én gyertek el a Válibor borvacsorájára, ahol a borok mellett a szervezők igyekeznek gasztronómiai élményt is nyújtani a vendégeknek, a helyi őstermelőktől vásárolt alapanyagokból, kemencés ételekkel.
A családi borműhely Badacsonyörsön található. Fő szőlőfajták: Olaszrizling, Kéknyelű, Budai Zöld, Szürkebarát, Muscat Ottonel, Pinot Noir. A pincében reduktív és újfahordós (500 l) eljárással, héjon áztatással készülnek a borok.
Menü:
- Budai-Olaszrizling nyers pezsgő 2011
- VáliBor 2014 budai zöld
- Tárcsán sült libamáj tavaszi salátával
VáliBor 2013 Olaszrizling
- Kacsaragu leves, zöldborsóval, vajas galuskával
VáliBor 2013 Kéknyelű
VáliBor 2014 Pinot noir rozé
- Kemencében sült mangalica tarja, magyar salsával, rakott burgonyával
VáliBor 2014 Szürkebarát
VáliBor 2012 Pinot Noir
- Dédimama almáspitéje, vanília fagylalttal
VáliBor 2011 Késői Olaszrizling édes
- Bogi házi sajtjai
Tábortűz, visszakóstolás, meglepetés
A részvételt jelezzétek előre telefonon, vagy e-mailben!