A Kultkikötő június 14-től szeptember 30-ig hétről-hétre közel 150 programmal várja közönségét Balatonföldváron, Balatonlellén és Balatonfenyvesen.

Június 21-én, szombaton délelőtt az Ördögszekér Kompánia Bábtársulás "Hamupipőke" bemutatója várja a családokat. Az esti, felnőtt színházi előadások sorát az idén a kortárs német dráma egyik legnagyobb tehetsége, Marius von Mayenburg szürreális darabja "A csúnya" című fekete komédia indítja Némedi Árpád rendezésében, a kaposvári Csíky Gergely Színház művészeinek előadásában.

Június 28-án az Orlai Produkció és a Kultkikötő közös rendezésében Bill Manhoff komédiája, a "Bagoly és Cica" országos bemutatójára kerül sor Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás előadásában, és Pelsőczy Réka rendezésében.

A júliusi és augusztusi programkínálat is sokszínűnek és vendégmarasztalónak ígérkezik.
Július 4-én Peter Shaffer népszerű színműve az "Amadeus" látható majd Kulka Jánossal és Keresztes Tamással a főszerepben. A "Hitted volna?" Hernádi Judittal és Kern Andrással pedig már régi nagy kedvence a balatoni közönségnek. 
Július 10-én Gerlóczy Márton "A csemegepultos naplója" című darabjának bemutatóján Ötvös András színművész eleveníti meg egy fiatal pesti író sorsfordító döntését és annak következményeit. 
Július 19-én a budapesti Játékszín "Bányavirág" produkciója látható majd László Zsolt és Stohl András szereplésével, július 26-án pedig a kecskeméti Katona József Színház Cseke Péter rendezésével, a "Páratlan Páros" című bohózattal érkezik a Kultkikötőbe.