új hely Gasztró
Pezsgők a világ minden tájáról – Badacsony legújabb bárjában magas szintre emelik a kóstolást
A népszerű buborékos italokból kínál több mint 40-félét a néhány hónapja nyitott Pezsdülő Bár.
A népszerű buborékos italokból kínál több mint 40-félét a néhány hónapja nyitott Pezsdülő Bár.
Új kezdeményezés indult októberben, mely a balatoni borászatokat népszerűsíti.
Még elérhetők szabad asztalok a csütörtökön induló Országos Étterem Hétre.
A MÁS tészta nápolyi pizzája még egy ok, amiért érdemes célba venni Herendet.
Idén 5 hétvégén lehet részt venni tematikus kóstoláson és vezetett kerékpártúrákon.
A Vánkos szeptember végén zárt be.
A Balatonnak már hivatalos süteménye is van, a Segreto di Otello Keszthelyen készül.
Elindult a regisztráció az őszi Étterem Hétre, amit október 10. és 27. között tartanak országszerte.
Szeptember 29-én nyit ki utoljára Balatonalmádiban a Veganeeta Home.
Szeptember 19-én, csütörtökön több helyen várnak friss, ízletes, vékony pizzával.
Igazi rejtett oázist találtunk a tapolcai Malom-tó környékén, ahol az egykor működő malomépületek egyikében nyílt meg a Rózy kávézó.
Isteni glutén- és tejmentes lángost kapunk a Tigris Reggeliző és Bisztróban.
A vászolyi Zománc Bisztrócska tulajdonosa úgy döntött, eladja az éttermet.
A brunch mellett egy finom sütire vagy egy jó kenyérért is be lehet ugrani.
Az eseményt október 12–13. között szervezik meg a badacsonyi strandon.
Hideg reggelik, mennyei sütik, friss péktermékek és kiváló kávé – egyre több törzsvendéget számol Földvár új helye.
Gyönyörű panoráma, balatoni termelők finomságai, hagyományos magyar ételek egy kis csavarral.
Lendér Dávid kencéi egyenesen a saját kertjéből kerülnek az üvegekbe.
Az idén 3. alkalommal rendezik meg a Balaton Wine & Gourmet fesztivált szeptember 6. és 8 között Veszprémben.
Nemesi család hagyatékából előkerült recepteket beépítve kínálatába nyitott meg a déli part legújabb cukrászdája, a Szalay Cukrászda Balatonlellén.
Évek óta dédelgetett álom vált valóra, amikor tavaly Hilda néni és fia lángosozót nyitott a saját kertjükben.
Megnéztük, mi az ábra az északi part egyik strandján, ahol rántott húst, hummuszt és burrata capreset is találtunk.
A 2024-es Év Strandétele a Nyári töltött káposzta fantázianevet viseli, míg az Év Strandétele büfé kategóriában a Pisztáciapesztós lángos lett.
A Balaton közelében található több mint 10 ALDI-ban időt és pénzt spórolva vásárolhatunk be, ráadásul most szuper ajándékok várnak!
Pesztós lángos, vegán taco és baconos kalács is szerepel az idei Év Strandétele verseny döntőjében.