A Strand Fesztiválon először lép fel Steve Aoki, de Zamárdiba érkezik egy punk zenekar is, amelyet a Blinkkel szoktak egy szinten emlegetni. Bérczesi Robitól kezdve Péterfy Borin át Fluor Tomiig az összes magyar zenész ott lesz, akiket lehetetlen elkerülni egy néhány órás Petőfi Rádió-hallgatás alatt.

A Strand Fesztiválra ezeket a külföldi fellépőket jelentették be ma reggel:

  • Steve Aoki
  • Simple Plan
  • All Time Low
  • New Found Glory

Steve Aokit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, ő az az amerikai DJ, aki szereti tortával dobálni és pezsgővel locsolni az első néhány sort a koncertjein, 2013-ban pedig a DJMAG magazin DJ-toplistáján a második helyen végzett. Érkezik még egy kanadai rockzenekar, a Simple Plan, egy baltimore-i középsulis bandából kinőtt pop punk együttes, az All Time Low és a Blink 182-hoz hasonló zenét játszó New Found Glory.

Magyar fronton semmilyen meglepetés nincs: a korábban bejelentett 10 zenekar után most már biztos, hogy fellépnek más, a Petőfi Rádiós felhozatalból szintén elmaradhatatlan nevek, mint az Ivan & The Parazol, a Quimby, a Hiperkarma, az Irie Maffia, vagy a Wellhello.

A Strand Fesztivál idén augusztus 19-22-ig tart, a helyszín ismét Zamárdi lesz. Tavalyhoz képest annyi változik, hogy ezúttal a B.my.Lake-et is ugyanebben az időpontban rendezik, ugyancsak Zamárdiban.