Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Ez is érdekelheti

Aktív

Egy teljesen új nyomvonalon is körbetekerhetjük a Balatont

Egy 400 kilométer hosszúságú, nem hagyományos kerékpárúton vezető, de kitáblázott útvonalon is körbetekerhetjük a Balatont.

Aktív

Szovjet őrnagyok hálószobájától a graffitis hotelig - képgaléria

Miközben látjuk, hogy a Balaton minden nyáron kicsit megújul, nagyon könnyű olyan épületekbe botlani, amelyek 30 évvel ezelőtt még zsúfolásig voltak jól szórakozó emberekkel. Fotósunk két pontosan ilyen helyen készített képeket. Siófokon az Ezüstpart Hotel egyik elhagyatott épületében, ahova a Vodafone sajtóeseménye alatt jutottunk be és Szentkirályszabadján, ahol egy teljes szellemvárost találtok panelházakkal, óvodával, mindennel.

Szentkirályszabadjai szellemváros

Veszprém és Balatonalmádi között félúton található szellemváros elég közismert, rengetegen felfedezték már maguknak, legutóbb a vs.hu készített itt egy látványos anyagot a highline-ozó fiatalokról. A közeli szovjet laktanyában élők a rendszerváltás környékén kiköltöztek, és maguk mögött hagytak rengeteg panelházat, amelyek most már úgy néznek ki, mintha atomtámadás érte volna a környékét.

Hotel Ezüspart, Siófok

Ez nem az a szálloda, ahol a Balaton Method is forgott. Ez annak a testvére. Az egykor.hu szerint 1972-ben adták át Balatonszéplakon az Ezüstpart részeként, a SZOT-üdülő 1-es épülete volt, közel hozzá a legendás Orion-bárral. Az épület le van zárva, a tetején viszont az összes nagy mobilszolgáltatónak van bázisállomása.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Aktív

A Balaton-felvidéki tanúhegyekre hivatkozva lefújták egy napelempark építését

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság a tájkép megóvására hivatkozva a védelmébe vette a Tapolca melletti területet.

Aktív

7 kerékpáros útvonal tavaszra, ha unod a Balatoni Bringakört

7 útvonalat ajánlunk azoknak, akik már teljesítették a Balatoni Bringakört, és szívesen felfedeznének valami újat, és persze azoknak, akik nyeregbe pattannának az enyhe télvégi napokon.

Aktív

Variációk balatoni randizásra – Valentin-nap a tónál

Egy tartalmas balatoni nappal, hétvégével február közepén sem lőhettek mellé. Adunk néhány tippet, hova menjetek randizni a tó körül!

Aktív

Télen csobbanni a Balatonban? – Vízparti szaunák a tó körül

Egy panorámás szaunából nézni a téli Balatont igazi testet és lelket is feltöltő program. Mutatjuk, hol van erre lehetőség a szállodákon kívül.

Neked ajánlott

A