Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

balaton

Egy perc alatt eltűnnek a balatoni jégtáblák - videó

A tél szép lassan eltűnik, de a videók maradnak. Ezúttal nagyon különleges hangzást is kaptunk a szép látvány mellé.

Múlt héten már azt gondoltuk, egy nagy gyűjtéssel lezárhatjuk a látványos téli videók korszakát, de akkor még nem számoltunk azzal, hogy Gyapay Zsolt egy percben ennyire látványosan összefoglal majd egy naplementét.

Zsolt azt mondta nekünk, hogy a Vonyarc Marinánál készítette a videót, a képek alatt dübörgő zenét pedig interneten találta. A szerző nekünk feltétlenül alacsony hangerőt, vagy jó fülhallgatót tanácsolt a videóhoz, amivel teljesen egyetértünk, mert a zenéje 50 hz-től egészen 10000 hz-ig terjedő hangtartománnyal dolgozik. A számot D'Incise szerezte öt évvel ezelőtt, a címe: One Minute for the Sun. Ennél jobban már tényleg nem passzolna semmi sem a videóhoz.

Hasonló tartalmak

Levágták a balatonaligai Kádár-sziget ikonikus fűzfáját

?>

Az Aligai Fürdőegyesület Facebook-posztjában számolt be a balatonvilágosi Club Aliga 2 sétányon történt természetkárosításról.

balaton

Végéhez ért a Sió-zsilip megújítása, hamarosan megnyitják bejárható „szigetét"

?>

Befejezték a Sió-zsilip átépítését, ami közösségi tér funkcióját 2024 tavaszától töltheti majd be, rajta kilátóval és egyéb látványelemekkel.

balaton

Vízminőségi kutatóállomásokat helyeztek a Balatonba

?>

Mérőműszerekből álló kutatóállomást helyeztek a Balaton négy különböző pontjára, mellyel a tó klímaváltozáshoz való alkalmazkodását is vizsgálják.

balaton

Így látszódott a sarki fény a Balatonról – Fotók

?>

Vasárnap este országszerte látható volt az északi fény, mutatunk néhány Balaton környéki felvételt a különleges és hazánkban ritkán látható jelenségről.

Neked ajánlott

A