Láttál már Blahalouisiana koncertet a Káli-medencében?

Az idei Kálibuli időpontja átkerült szeptemberre, de ettől függetlenül sem lesz addig teljes csend a Káli-medencében. Július 25. és augusztus 17. között Köveskálon szabadtéri koncertek vernek tanyát Pipi Tér & Fröccs Színpad néven. A programokat itt találjátok, a koncerteket mindig hétfőn, kedden és szerdán rendezik este nyolc órától.

A házigazda Pipacs Étterem hazai és mediterrán ízeket, borokat ígér terasszal és fröccskerttel, nem beszélve az onnan nyíló kilátásról, az előadók pedig dallamos-akusztikus zenét játszó együttesek lesznek, akiknek zenéje jó hátteret adhat egy nyáresti fröccsözésnek. A fellépők között olyan nevekkel találkozhatunk, mint a '60-as évek által inspirált blues-os, country-s rockzenekaré, a Blahalouisiana.

Jön a Balaton Felvidék Neked

A program egyik szervezője Fehér Csilla, aki tavaly a Balaton Felvidék Neked magazin első számát is elhozta az északi partra. Csilla elárulta nekünk, hogy tavalyhoz képest kilenc új településsel bővült a magazin, és pár héten belül kijön a nyomdából 30 ezer példányban.

Sőt, egy kis ízelítőt is mutatott a 2016-os Balaton Felvidék Nekedből: