Pedig egyáltalán nem volt tervezett. Martin Garrix spontán beugrott egy magyar DJ mellé, és két órán keresztül zenéltek.

Martin Garrix volt a Balaton Sound csütörtöki napjának egyik legnagyobb sztárja, a Nagyszínpadon játszott este fél 10-kor hatalmas tömeg előtt. Az ilyen fesztiválokon mindig születnek legendák a külföldi fellépőkről, amelyekre a legritkább esetben van bizonyíték, de a mostani az egy a millióból szerencsés esete. Martin Garrix ugyanis a koncertje után nem ment vissza a szállodájába, hanem kapucnis pulcsiban járta körbe a színpadokat Zamárdiban. Így talált rá Lotfi Begire és a Radio 1 Színpadra.

"Kiszúrtam az első sorban, aztán feljött hozzám és nyomtunk egy back to back szettet közel két órán keresztül!" - ennyit posztolt a magyar DJ saját Facebook oldalára.

Lotfi Begi a Player.hu-nak elmondta, hogy először csak le akart fotózkodni a holland DJ-vel, miután észrevette őt az első sorban, de "elkezdett csitítgatni, hogy ő most inkognitóban van, felcsapta a kapucniját és odébb állt. Eltűnt. Fél óra múlva megjelent a pultban. Kérdezte, hogy van-e Martin Garrix-dalom. Mondtam, hogy nincs. Azt mondta erre, hogy jó, akkor elmegyek a pendrive-omért".

A mindössze 20 éves DJ tényleg visszajött, majd együtt zenéltek, amiről felvétel is készült: