Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

látnivalók & kultúra

Beatles-utánérzéssel búcsúzik az idei nyár

Nincs új a nap alatt, de a Balaton vizén mindig.

Péter Bence zongoraművész október 18-án töltötte fel legújabb videóját YouTube-ra, amelyben a Balaton közepén játssza a The Beatles a Here Comes The Sun-jának zongoraátiratát. A 26 éves zongoristát – aki 2012-ben bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe mint a „világ leggyorsabb zongoristája”, miután egy perc alatt 765 hangot tudott megszólaltatni – a balatonlellei BL YachtClub vezetője, Tóth Balázs kérte fel, hogy egy vitorlás trepnijén adja elő George Harrison 1969-es számát, miután hallotta a virtuóz Despacito-feldolgozását.

Hasonló tartalmak

Egy csésze teát kapnak azok a gyerekek, akik elajándékoznak mesekönyveikből

?>

December 1–9. között néhány balatoni helyen leadhatunk általunk már nem használt mesekönyveket, az adományért cserébe egy csésze teával kedveskednek.

A jégfolyosótól a hófánkpályáig – Mutatjuk, hol korcsolyázhatunk ezen a télen a Balatonnál

?>

Balatonfüreden három jégpályáját összekötő jégfolyosón is korcsolyázhatunk, Veszprémben egy pop-up rendezvényhelyszín alakul át jégpályává.

Levágták a balatonaligai Kádár-sziget ikonikus fűzfáját

?>

Az Aligai Fürdőegyesület Facebook-posztjában számolt be a balatonvilágosi Club Aliga 2 sétányon történt természetkárosításról.

Új, tíznapos gasztrofesztivál startol a Balatonnál

?>

A Taste Balaton közel 100 programmal indul 2024 márciusában: lesz étteremszínház, séfpárbaj, több kiállítás és exkluzív menüket is kóstolhatunk.

Neked ajánlott

A