Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Bréking / aktív

szerkesztés

Újdonságokkal várja a szezont a BAHART

Szerzők

  • We Love Balaton

2017. 03. 16. 14:01

BAHART-ajándékkártyák, varázshajó-program, operetthajó: számos új szolgáltatással készül az idei szezonra a Balatoni Hajózási Zrt.

Idén kivételes figyelmet fordít a hajópark modernizálására a BAHART. A főidény kezdetére várhatóan végeznek a Kossuth komp teljeskörű felújításával – már gőzerővel folynak a munkálatok a siófoki telephelyen. Jelentősen átalakul a Beatrix hajó is. Az utazási igényeknek megfelelő, 180 férőhelyes, akadálymentes fedélzettel bocsátják vízre nagypénteken. A hajót az idei szezonra át is keresztelik: a „Nemzeti Regatta – 2016 Siófok” nevet kapja, a tavaly megrendezett vitorlás fesztivál győztes városának tiszteletére. A két napos versenyre idén is sor kerül: június 10-én és 11-én ötven csapat fog megmérkőzni egymással.

A kedvezményrendszer is megújul. Az idei szezonban bevezetik a BAHART-kártyákat, melyeket különböző egyenleggel igényelhetünk: „normál” kártyákat 50 ezer, 100 ezer és 250 ezer Ft értékben, ajándékkártyákat 5000 vagy 10.000 Ft értékben vásárolhatunk. A kártyaegyenleget a következő év decemberéig használhatjuk fel kompközlekedésre, bármely menetrendi vagy sétahajóra, gyorshajókra, illetve a főidényi tematikus programhajókra.

A társaság bővíti a hajózási szolgáltatásait is. A családosok kedvence lehet az idén bevezetett Playmobil gyerekjegy, amellyel az utazáson kívül a népszerű játékgyártó figuráival is meglephetjük a legkisebbeket. Az együttműködés jegyében játszósarokkal egészül ki a főidényi, szintén gyerekeknek szóló Mastercard Varázshajó program is. A BAHART a felnőttekre is gondolt, ugyanis visszatérnek a tavaly indított Mastercard Élményhajók, és több éves kihagyás után az Operetthajó is. Tematikus hajózásokból sem lesz hiány: válogathatunk a romantikus naplementetúrák, borkóstolóval egybekötött sétahajózás, illetve esti bulihajók közt.

Hasonló tartalmak

Admin mode