Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

látnivalók & kultúra

A Fran Palermo, SENA és Barabás Lőrinc is fellép idén Badacsonyban

Kihirdették a Kultkikötő és a frissTerasz közös programjait, így idén már biztos, hogy több koncerttel is belefuthatunk Badacsonyban a nyáron.

A déli partról már jól ismert Kultkikötő programjai idén először egy badacsonyi állomáson, a frissTeraszon is helyet kapnak. A július 4-től augusztus 18-ig tartó szezonban többek között a Barabás Lőrinc Quartet jazz-rock beütésű négyese, a Fran Palermo, az ország egyik kedvenc koncertezenekara, és a ghánai származású, az Irie Maffiából jól ismert magyar énekesnő, SENA is fellép a frissTearaszon.

A Laposa családhoz tartozó frissTeraszon nyugágyak között élvezhetjük a hamisíthatatlan balatoni hangulatot, a heti két esemény mellé pedig a badacsonyi borok sem hiányozhatnak.

Hasonló tartalmak

Panorámás tanösvények – 5 rövid körtúra télre a Balatonnál

?>

Egy téli túránál érdemes olyan útvonalat választani, ami önmagába tér vissza, így sokkal könnyebb a hazajutás. Ehhez adunk most tippeket a Balatonnál.

Egy csésze teát kapnak azok a gyerekek, akik elajándékoznak mesekönyveikből

?>

December 1–9. között néhány balatoni helyen leadhatunk általunk már nem használt mesekönyveket, az adományért cserébe egy csésze teával kedveskednek.

A jégfolyosótól a hófánkpályáig – Mutatjuk, hol korcsolyázhatunk ezen a télen a Balatonnál

?>

Balatonfüreden három jégpályáját összekötő jégfolyosón is korcsolyázhatunk, Veszprémben egy pop-up rendezvényhelyszín alakul át jégpályává.

Levágták a balatonaligai Kádár-sziget ikonikus fűzfáját

?>

Az Aligai Fürdőegyesület Facebook-posztjában számolt be a balatonvilágosi Club Aliga 2 sétányon történt természetkárosításról.

Neked ajánlott

A