Mindkét aranyérmes pezsgő évjáratos, a Prestige Brut 2013 Magnum 100% furmintból készült, több mint hároméves palackos érleléssel, a másik díjazott tétel, a Brut Classic 2015 Magnum pedig majd ősztől kerül forgalomba. Ezüstérmes lett a furmint és chardonnay alapú, tradicionális eljárással készült két pezsgő, a Prestige Brut és a Brut Classic, utóbbi jó ár-érték aránya miatt népszerű a hazai fogyasztók körében is.
A zsűri tagjai között olyan szakértők bíráltak, mint maga az alapító, Tom Stevenson és egy hazai pezsgőszakértő is, Márkus György.
A verseny fő célja, hogy évről-évre visszajelzést adjanak a pezsgőkészítőknek, és figyelemmel kövessék a mezőnyt, illetve a minőségi pincészetek fejlődését, a fogyasztóknak pedig irányt mutassanak.
Idén összesen 18 ország kapott aranyérmet, és az, hogy magyar pezsgő is helyett kapott a listán, nagy elismerésnek minősül. A magyar pincészet tanácsadója egyébként az egyik híres champagne-i pezsgőház pincemestere.