Az OTP Mobil nyereményjátékán 500 000 Ft-ot nyerhet az, aki Simple fiókban regisztrált bankkártyával veszi a vonatjegyét, például a Balatonra.

Biztosan fizettetek már ti is az interneten, bankkártyával a vonatjegyetekért, akár akkor, amikor egy balatoni nyaralásra készültetek, akár amikor hajnalban Zamárdiból indultatok haza. Ez a módszer azért is jó, mert a pénztári árhoz képest 10%-kal olcsóbban szerezhetjük be a jegyünket, ráadásul elég aztán az okostelefonon bemutatnunk. Az online vásárlásnak amúgy is sok előnyét tapasztalta már meg a kényelmes társadalom, az OTP Mobil nyereményjátékának köszönhetően pedig közel két hónapra plusz egy ok került erre a listára.

Ha ugyanis június 20. és augusztus 12. között veszünk vonatjegyet online,  a www.mavcsoport.hu oldalon, Simple fiókban elmentett bankkártyánkkal automatikusan bekerülünk egy nyereményjátékba. Augusztus 13-án délben aztán a résztvevők között két ajándékot sorsolnak ki: egy 500 000 Ft összeggel feltöltött Mastercard bankkártyát és egy 280 000 Ft értékű START Klub VIP kártyát - utóbbi 1 éves időtartamon belül, a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területén és a GYSEV Zrt. magyarországi vonalhálózatán történő utazásra használható fel.

Játszani többször is lehet, egész egyszerűen úgy, hogy többször intézzük a jegyvásárlásunkat ugyanezen a módon. Akkor sincs gond, ha valakinek még nincs Simple fiókja, mert viszonylag gyorsan készíthet egyet, ITT.

Aztán csak a következő lépéseket kell követni:
1. Tervezd meg az utadat a mavcsoport.hu oldalon!
2. Válaszd ki a számodra megfelelő jegyet vagy jegyeket!
3. Fizesd ki a jegyeket biztonságosan a Simple fiókodban elmentett bankkártyáddal!